Protocol d' alta

Què hem de fer des d’internes quan un soci es dóna d’alta?

  1.   Adjudicar-li un número de  UC (mirar quins estan lliures).
  2.  Enviar un e-mail a totes les comissions indicant nom i cognoms i UC assignada del nou soci.
  3.  Enviar-li el següent e-mail al nou soci.
  4. Assignar un soci guia perquè li expliqui el funcionament de la cooperativa: recollida de la cistella, funcionament del Fengoffice (notes, subscripcions, calendari, etc.) i la botiga.
  5. Per fer-ho es generarà un número a l’atzar que s’associarà a un soci (programa online ‘Random’ que genera números a l’atzar).
  6. Posar en contacte soci guia- nou soci. 

Plantilla correu de benvinguda: 

Hola ,

Benvingut/da a la Senalla!

A continuació t’expliquem quins són els passos que has de seguir per formar part de la cooperativa. Per qualsevol dubte, posa’t en contacte amb Internes. Ens veiem aviat pel local i ens posem cares!

1.Has de fer una transferència  al compte bancari de Triodos ES51 1491 0001 2721 5575 4829. Recorda indicar la UC i posar “Quota d’alta” com a concepte. La transferència consta de:

 - 20 € com a  quota d’alta de la UC, retornables en cas de baixa.

 - 30 € per cada soci que formi part de la UC, no retornable, en concepte de despeses de manteniment.

-  25 €  per  unitat,  no retornables , pel fons d’estoc.  

2. Un cop feta la transferència, has d’enviar un e-mail a la comissió d’Econolegal amb el rebut de la transferència (ja sigui escanejat, amb captura de pantalla, en format electrònic, etc.).

El seu e-mail és legal@lasenalla.org. Ells, un cop comprovada la transferència, avisaran les comissions d’Informàtica i Logística.

3. La comissió d’Informàtica et donarà d’alta als sistemes que fem servir, igual com l’usuari i la contrasenya per entrar-hi. Si tens qualsevol dubte l’e-mail de la comissió és informatica@lasenalla.org.

Els sistemes que fem servir són:

Fengoffice. Pots accedir-hi mitjançant l’adreça http://www.lasenalla.org/fengoffice.

Es tracta d’una mena de fòrum intern. Al principi pot ser una mica complicat, però no pateixis i consulta tots els dubtes que tinguis. Bàsicament, fem servir els apartats de "Notes", “Calendari" i "Documents". És qüestió d’anar investigant. Et servirà per saber quan tens torn, també per saber com ha anat cada torn i altres temes d’interès. A l’apartat notes hi veuràs molts missatges, no s’han d’esborrar mai.

Botiga. L’adreça és http://compra.lasenalla.org/. Hauràs de seguir tots els passos fins al final i clicar “enviar comanda”.

4. Cal que et posis en contacte amb la Comissió de Logística (local@lasenalla.org) perquè et faci arribar una clau del local i puguis entrar sempre que ho necessitis (tots el socis en tenim una còpia). A més, t’afegiran als torns de repartiment de comandes.

5. Un cop hagis decidit de quina comissió vols formar part ho has de comunicar a la Comissió d’Internes (infolasenalla@gmail.com). Que t’apuntis a una comissió com a mínim és un requisit indispensable per entrar a formar part de la cooperativa. Al reglament intern veuràs les comissions que hi ha i les funcions que fan.

6. Un cop tinguis els usuaris ja pots comprar setmanalment: la web per comprar està activada com a mínim de dijous al matí fins a diumenge a les 14 h. A final de mes es penjarà un excel amb l’import que ha de pagar cada UC que caldrà que ingressis al número de compte de Triodos anterior. La recollida de la compra es pot fer a partir dels dimecres a les 20 h.

7. Al Fengoffice, a l’apartat de Contactes, trobaràs els e-mails i telèfons de tots els socis de La Senalla. També trobaràs els contactes de cada una de les comissions, dels proveïdors, i de la gent en llista d’espera. Estaràs com "000 - EL TEU NOM". Recorda d’entrar i afegir el teu número de telèfon i una foto.

8. Grup de Whatsapp: Hi ha un grup de whatsapp entre la majoria de socis, no és obligatori formar-ne part. Si ho vols fer, hauries de posar una nota al Fengoffice perquè qui sigui l’administrador del grup et pugui afegir. L’ús és per temes relacionats amb la Senalla, per ex. avisar que et falta un producte.

Tingues present que quan et donis de baixa serà necessari que acabis de fer els torns que tinguis assignats aquell trimestre o busquis un substitut, per tal d’assegurar que els torns siguin de 4 persones. Els 20€ retornables en cas de baixa no se’t retornaran fins un cop passat el trimestre i els teus torns hagin estat coberts, i hagis tornat la clau.

Salutacions,

Comissió Internes

ĉ
La Senalla Cooperativa,
25 d’oct. 2016, 8:57
Comments