Protocol de baixa

Què hem de fer des d’internes quan un soci vol donar-se de baixa?

  1. Enviar-li el següent e-mail
  2.  Contactar amb les comissions independentment de que ho faci el soci que es dóna de baixa.
  3. Modificar el contacte del soci donat de baixa afegint-hi un EX- al davant i comunicant a la resta de la comissió que ha quedat una UC lliure.
  4. Enviar un e-mail a informatica@lasenalla.org perquè incloguin el soci que es dóna de baixa  a la llista de distribució amicsdelasenalla@lasenalla.org.

 plantilla correu:

[versió en singular  primer, i en plural segon]

Hola,

Moltes gràcies per haver format part de la Senalla. T'envio un llistat dels propers passos a seguir per donar-te de baixa. Indica sempre el teu número de UC.

1.       Quedar amb algú de logística (local@lasenalla.org) per retornar la clau del local, o si li dones a algun altre soci, fes-ho saber. Un cop retornada la clau, se’t retornaran els diners que et pertoquin.

2.       Has d'enviar un e-mail a la comissió d'econolegal (legal@lasenalla.org) indicant el número de compte on vols que et retornem els diners que vas dipositar. Recorda que vas fer 2 o 3 pagaments:

                               * 20€ en concepte de quota d'alta de la UC, retornables en cas de baixa.

 *30€ per cada soci que formi part de la UC, no retornables, en concepte de despeses de manteniment.

*140€ que alguns socis van aportar per les despeses inicials de la cooperativa, retornables en cas de baixa.

3.       Al mateix e-mail que enviïs a econolegal,  inclou les altres comissions per tal de que sàpiguen que ja no formaràs part de la comissió on estaves, perquè et donin de baixa al torn de repartiment de comandes i perquè t’anul·lin l'accés al Fengoffice i a la botiga (externes@lasenalla.org, info@lasenalla.org, i informatica@lasenalla.org).

4.       Recorda que és necessari que acabis de fer els torns que tenies assignats per aquest trimestre o buscar un substitut. Fins que s’acabi el trimestre i no s’hagin dut a terme els torns corresponents, no es tornaran els 20€.

Per qualsevol dubte, no dubtis a posar-te en contacte amb Internes.

Una abraçada,

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Hola,

Moltes gràcies per haver format part de la Senalla . Us envio un llistat dels propers passos a seguir perdonar-vos de baixa. Recordeu indicar sempre el vostre número de UC.

1.       Quedar amb algú de logística (local@lasenalla.org) per retornar la clau del local, o si li doneu a algun altre soci, feu-ho saber. Un cop retornada la clau, es retornaran els diners que us pertoquin.

2.       Heu d'enviar un e-mail a la comissió d'econolegal (legal@lasenalla.org) indicant el número de compte on voleu que us retornem els diners que vas dipositar. Recordeu que vau fer 2 o 3 pagaments:

* 20€ en concepte de quota d'alta de la UC, retornables en cas de baixa

*30€ per cada soci que formi part de la UC, no retornables, en concepte de despeses de manteniment

*140€ que alguns socis van aportar per les despeses inicials de la cooperativa, retornables en cas de baixa

3.       Al mateix e-mail que envieu a econolegal,  incloeu les altres comissions per tal de que sàpiguen que ja no formareu part de la comissió on estàveu, perquè us donin de baixa al següent trimestre de torns de repartiment de comandes i perquè us anul·lin l'accés al Fengoffice i a la botiga (externes@lasenalla.org, info@lasenalla.org, i informatica@lasenalla.org).

4.       Recordeu que es necessari que realitzeu els torns que teníeu assignats per aquest trimestre, o busqueu a algun substitut.  Fins que s’acabi el trimestre i no s’hagin realitzat els torns, no es  retornaran els 20€. 

Per qualsevol dubte, no dubteu en posar-vos en contacte amb Internes.

Una abraçada,  


ĉ
La Senalla Cooperativa,
25 d’oct. 2016, 8:57
Comments