Torns

- La persona que té l'asterisc al dia del torn, és l'encarregada de dur l'excel en un pen i de penjar-lo al fengoffice un cop acabat el torn. També ha de de crear una nota per confirmar l'assistència. No al calendari sinó una NOTA nova amb la data del torn i subscriure-hi a tots els membres de torn per tal que serveixi com a recordatori
- Quan s'obre l'excel s'ha de clicar sobre la casella "punto i coma"
- Per cada proveïdor, comprovar la mercaderia rebuda amb l’albarà. En el cas de les fruites i les verdures, caldrà pesar totes les caixes o comptar les unitats. Un cop acabat el torn, deixar l'albarà al costat de l'ordinador.
- Comprovar si es correspon amb el que hem demanat, que es pot veure a l'excel del torn, a una de les primeres columnes
- Recalcular productes si en falten, modificant a l'arxiu d'excel les columnes que es poden modificar (quantitat productes rebuts si no coincideix amb el demanat i quantitat que figura a l'albarà si l'albarà no és correcte).
- Pesar i repartir els productes per UC


Fruita i verdura:
Pesar i repartir els productes per uc
Pesar els productes que es compren a pes (carbasses, melons i síndries) i apuntar el valor a l’excel, a cada UC que n'ha demanat.


Làctics: estaran a la nevera.
Cal pesar els formatges i adjudicar-los a cada UC que n’hagi demanat anotant el número al paper que els embolcalla i apuntant el pes a l’excel.
A més, posar les etiquetes dels productes que cada UC hagi demanat a les cistelles corresponents. Per exemple: si la UC04 ha demanat un formatge fresc i dos iogurts, es trobarà 3 etiquetes a la seva cistella (“iogurt” + “iogurt” + “formatge fresc”). Quan vagi a recollir la cistella, a la nevera haurà d’agafar 2 iogurts i el formatge fresc que tingui UC04 escrit al damunt.


Pasta fresca: estarà a la nevera. Els del torn posaran les etiquetes dels productes que cada UC hagiu demanat a les cistelles corresponents.


Pollastre: està a la nevera. Els pollastres s'han de pesar i assignar a les UC anotant el pes, marcant el pollastre amb el número de UC corresponent.


Peix: està al congelador, etiquetat amb el número de lot i la UC que l’ha adquirit.


Vedella i cabrit: la comanda es fa a través d'una nota al fengoffice. Sol arribar a les 8 el dia de repartiment de comandes. La Marta Mestres reparteix les caixes que ja venen numerades segons la UC que n’ha demanat, i ho cobra al moment.


Forn: arriben la setmana següent d'haver fet la comanda. Els del torn posaran a cada caixa o bé cada producte demanat o bé les etiquetes dels productes que hagin demanat (per exemple: si una UC ha demanat 3 magdalenes de garrofa, els del torn posaran 3 etiquetes de “magdalenes de garrofa” a la caixa d’aquesta UC). Cada UC agafarà el que hagi demanat de l’estanteria.
Comments